Knihy

Knihy a DVD

Knihy se severskou tématikou, ale i průvodci, rádci a fotografické knihy čekají na prostudování.

Knihy a DVD

Filtrovat podle

Dostupnost

Dostupnost

Značka

Značka

Doteky severu - Petra Doležalová

Kniha krásných fotografií Petry Doležalové z cest po západním a severním Norsku (oblasti Finnmark), ale i Islandu. Zároveň slouží jako cestopisný deník. Druhé rozšířené vydání. Texty jsou v češtině i angličtině.
659 Kč
Zašleme do 24 hodin
View Detail

Lonely Planet - Island - průvodce

Oblíbený průvodce Islandem od Lonely Planet. 434 stran. Precizní průvodce s aktuálními tipy a radami. Včetně přehledných map a praktické kapitoly o dopravě, barevné fotografie nejzajímavějších míst.
659 Kč
Zašleme do 24 hodin
View Detail

Praha - Juvelen i hjertet av Europa - Klenot v srdci...

Vhodný dárek pro přátele z Norska. Průvodce Praha - Klenot v srdci Evropy je historickou exkurzí o vzniku a průběhu výstavby našeho hlavního města od jeho počátků až po současnost, to vše doplněno nespočtem krásných fotografií a několika doplňujících podrobných ilustrací nejdůležitějších památek včetně ilustrované mapy historického centra Prahy. Norsky!
549 Kč
Zašleme do 24 hodin
View Detail

Lonely Planet - Norsko - průvodce

Nejnovější průvodce Norskem od Lonely Planet. 448 stran. Nejnovější vydání s aktuálními tipy a radami. Včetně přehledných map a praktické kapitoly o dopravě, barevné fotografie nejzajímavějších míst.
659 Kč
Zašleme do 24 hodin
View Detail

Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou

Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na rybolov do Norska, seznamuje se základní kuchyňskou úpravou ryb a dalších mořských živočichů i jak naložit s rybami, které povezeme domů. Kniha obsahuje pestrý výběr receptů, jednoduchých i pro náročnější...
292 Kč
Zašleme do 24 hodin
View Detail

Vikingové - DVD

Vikingové patří mezi nejznámější a nejúchvatnější postavy světové historie, ale zárověň patří k nejméně pochopeným. Náš 40 minutový velkoformátový dokumentární film Vám poskytne obsažný portrét Vikingů, zkoumá jejich historický a kulturní v
79 Kč
Zašleme do 24 hodin
View Detail

Moderní skandinávské literatury 1870-2000, Humpál,...

Kniha tří odborníků z Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v Praze představuje v češtině první celkové zpracování dějin všech hlavních moderních skandinávských literatur, tedy písemnictví vznikajícího v dánštině, norštině, švédštině, islandštině a finštině.
440 Kč
Zašleme do 24 hodin
View Detail

Kodaň - Turistický průvodce s mapou National Geographic

Tipy na procházky po městě, výlety do okolí a jak ušetřit - vše podstatné z města za prodloužený víkend! Od barevných domů v přístavu Nyhavn po sochu Malé mořské víly, od Glyptotéky po Superkilen, od paláce Amalienborg až po Christiánii, hlavní město Dánska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.
296 Kč
Není skladem