čepice a rukavice

Čepice a čelenky

Zkusili jste už naši dvouvrstvou čepici se síťovinou vespod? Nebo rukavice? Zůstaňte v suchu a v teple za každých podmínek. Vzduchová izolace funguje na výbornou!

Čepice a čelenky

Filtrovat podle

Dostupnost

Dostupnost

velikost

velikost

čepice BRYNJE Arctic hat

Funkční čepice z merino vlny se síťovinovou podšívkou pro zachování správné teploty a odvodu vlhkosti. Silnější vrstva merino vlny, gramáž 220 g/m2. Podšívka z funkční síťoviny Super Thermo (100% polypropylen).
990 Kč
Zašleme do 24 hodin
velikost: S L

ponožky BRYNJE Super Active Outdoor, černé

Velmi pohodlné ponožky s optimálním odvodem vlhkosti, dobrými izolačními vlastnostmi a odolností. Jedinečná struktura vlákna zajistí vaší noze ideální teplotu i za extrémních podmínek. Zesílené panely na patě, špičce obsahují antibakteriální úpravu založenou na iontech stříbra. Tím je ponožka příjemná k pokožce a snižuje se tak i riziko nežádoucího...
650 Kč
Zašleme do 24 hodin
velikost: 35-38 39-42 43-46

prstové merino rukavice BRYNJE Classic Wool Liners...

Černé tenké prstové rukavice vyrobené z nejjemnější merino vlny. Mají vysokou odolnost a odvod vlhkosti. Doporučujeme jako základní vrstvu pro zateplení prstů. Rukavice neomezují a zachovávají citlivost prstů. Pro extrémní podmínky možné kombinovat s rukavicovým návlekem Polar Fleece Expedition Mittens.
750 Kč
Zašleme do 24 hodin
velikost: S M L

ponožky BRYNJE Active Wool Sock

Naše nejteplejší ponožky pro chladné dny. Velmi pohodlné s optimálním odvodem vlhkosti, dobrými izolačními vlastnostmi a odolností. Jedinečná struktura vlákna zajistí vaší noze ideální teplotu i za extrémních podmínek. Zesílené panely na patě, špičce. Ponožka příjemná k pokožce a snižuje se tak i riziko nežádoucího zápachu. 80% merino vlna, 14%...
820 Kč
Zašleme do 24 hodin
velikost: 35-38 39-42 43-46

čepice BRYNJE Arctic light hat

Nová, odlehčená funkční čepice ze slabší merino vlny se síťovinovou podšívkou pro zachování správné teploty a odvodu vlhkosti. Černá, zelená nebo olivová barva, výšivka loga.
950 Kč
Zašleme do 24 hodin
velikost: S L

čepice BRYNJE Super Thermo hat

Tmavě zelená čepice se síťovinou. Vnější vrstva je z hustě pleteného polypropylenu, originální síťovina má skvělé izolační vlastnosti, velmi rychle se vysuší. Udrží vaši hlavu v suchu a teple.
950 Kč
Zašleme do 24 hodin
velikost: S L

nákrčník BRYNJE Arctic neck

Funkční nákrčník z merino vlny se síťovinovou podšívkou pro zachování správné teploty a odvodu vlhkosti. Stahování v horním švu. Vyberte si svou oblíbenou barvu, která se vám bude hodit.
990 Kč
Zašleme do 24 hodin

ponožky BRYNJE Active Wool Light Sock

Naše nejtenší ponožky z merino vlny pro chladné dny. Velmi pohodlné s optimálním odvodem vlhkosti, dobrými izolačními vlastnostmi a odolností. Jedinečná struktura vlákna zajistí vaší noze ideální teplotu i za extrémních podmínek. Zesílené panely na patě, špičce. Ponožka příjemná k pokožce a snižuje se tak i riziko nežádoucího zápachu. 80% merino vlna,...
750 Kč
Zašleme do 24 hodin
velikost: 35-38 39-42 43-46

ponožky BRYNJE Super Thermo w/net lining

Originální krátké ponožky se síťovinou Super Thermo uvnitř. Velmi dobře izolují a rychle schnou. Ideální pro cyklisty, turisty, expedice, atd. Můžete použít i naruby! Do chladnějších podmínek vhodné kombinovat s klasickými merino ponožkami Super Active Outdoor nebo Active Wool. Velikost S/M (35-42), L/XL (43-46)
790 Kč
Zašleme do 24 hodin
velikost: S L

kukla BRYNJE Super Thermo balaclava

Černá kukla se síťovinou. Vnější vrstva je z hustě pleteného polypropylenu, originální síťovina má skvělé izolační vlastnosti, velmi rychle se vysuší. Udrží vaši hlavu v suchu a teple.
950 Kč
Zašleme do 24 hodin
View Detail

rukavicové návleky BRYNJE Expedition Mittens 2.0

Rukavicové návleky pro expedice a dlouhé túry za chladného počasí. Větru a vodě odolná membrána Schoeller c-change s vodním sloupcem 20.000 mm. Doporučujeme kombinovat s lehkými rukavicemi Classic Wool nebo Arctic z merino vlny se síťovinou jako spodní vrstvu.
3 490 Kč
Zašleme do 24 hodin
velikost: S L