Turkart Rondane - turistická mapa 1:50.000

9789189371682
Tato oboustranná turistická mapa pokrývá celý nejstarší norský národní park Rondane s klasickými turistickými cíli, jako jsou Rondvassbu, Bjornhollia, Rondeslottet (2178 n. m.) a Hogronden (2 115 n. m.). Mapa pokrývá všechny nejoblíbenější horské oblasti, značené turistické trasy v okolí, chaty DNT a chatky pro ubytování v soukromí. Ukazuje značené letní trasy v okolí, stejně dobře funguje i v zimě se značenými zimními trasami a upravenými sjezdovkami. Díky materiálu Tyvek® je zcela odolná vodě a vysoce odolná proti roztržení.
549 Kč

(549 Kč ks)

Vč. DPH
Počet
Není skladem

  Dárek na poslední chvíli? Osobní vyzvednutí u nás!

Showroom Jesenice u Prahy

  Spolehlivý obchod

ověřeno našimi zákazníky

Tato oboustranná turistická mapa pokrývá celý nejstarší norský národní park Rondane s klasickými turistickými cíli, jako jsou Rondvassbu, Bjornhollia, Rondeslottet (2178 n. m.) a Hogronden (2 115 n. m.).

Mapa pokrývá všechny nejoblíbenější horské oblasti, značené turistické trasy v okolí, chaty DNT a chatky pro ubytování v soukromí. Ukazuje značené letní trasy v okolí, stejně dobře funguje i v zimě se značenými zimními trasami a upravenými sjezdovkami.

Texty pouze v norštině, přehledné informace a legenda i v angličtině.

Díky materiálu Tyvek® je zcela odolná vodě a vysoce odolná proti roztržení. Tyvek se při používání neopotřebí v záhybu ani neztratí barvu.

Parametry

rok vydání
2022
Měřítko
1:50 000
vazba
skládaná
země
Norsko
jazyk
norsky, anglicky
oblast
Jotunheimen

Mohlo by vás také zajímat

chat Komentáře (0)