Dětské palčáky Icewear HRAFNAKOR

496380001-1-2
5690450526561
Větru odolné, zateplené dětské palčáky vhodné pro zimní sporty nebo použití při chladném počasí. Dlaňová část rukavic je vyrobena ze silné vrstvy polyuretanu, která neprokluzuje a zároveň zvyšuje ochranu vůči mechanickému poškození. Gumové poutko proti ztrátě rukavic, další poutko na pověšení. Stahující guma u zápěstí.
890 Kč

(890 Kč ks)

Vč. DPH Skladem v Jesenici
velikost
Počet
Zašleme do 24 hodin

  Dárek na poslední chvíli? Osobní vyzvednutí u nás!

Showroom Jesenice u Prahy

  Spolehlivý obchod

ověřeno našimi zákazníky

Skvělé palčáky do chladného počasí jsou odolné a všestranné. Když se nepoužívají, můžete je jednoduše sepnout, aby pár zůstal ! Měkký fleece na vnitřní straně je silný, hřejivý a – co je nejdůležitější – větruvzdorný!
Tyto dětské palčáky jsou ideální pro udržení dětí v teple venku bez ohledu na podmínky. Rukavice mají dokonce kolem zápěstí pružnou šňůrku, aby se dovnitř nedostal sníh. Ve tmě je vidět malé reflexní logo na zadní straně.

Velikosti:

1-2 roky
2-4 roky
4-8 let
9 -12 let (kratší díl u zápěstí)

Tradice rodinné firmy od roku 1927

Už při našich začátcích v roce 1972 jsme se inspirovali přírodou a vytvořili první kolekci svetrů a oblečení z islandské vlny. Dynamický rozvoj nás z Islandu zavál i do Norska, kde jsme s místními návrháři a položili základ moderní kolekci v severském stylu navazující na bohatou tradici norských vzorů. Dnes vyrábíme z nejnovějších materiálů, barev a střihů funkční oblečení pro sport a turistiku, vyhovující drsným a proměnlivým podmínkám za konkurenceschopné ceny na českém trhu.

Parametry

materiál
100% polyester
Podšívka
Fleece - 100% polyester
chat Komentáře (0)