• Windcutter
  • 100% vlna

svetr Icewear BJORN tmavý

2142101-M
5690450406108
Pravý norský vzor na svetru ze 100% vlny a funkční podšívkou windcutter 80% polyester 20% polyuretan, která neprofoukne a je vlhku odolná. Svetr se může nosit jako bunda, má dvě kapsy na zip na bocích. Fleecová podšívka pro příjemnější pocit a teplo u krku. Rozepínání na zip u krku.
5 299 Kč

(5 299 Kč ks)

Vč. DPH Skladem v Jesenici
barva
velikost
Počet
Zašleme do 24 hodin

1 ks
  Dárek na poslední chvíli? Osobní vyzvednutí u nás!

Showroom Jesenice u Prahy

  Spolehlivý obchod

ověřeno našimi zákazníky

Třívrstvý svetr s podšívkou Windcutter

Velmi teplý svetr v černé barvě především pro pány ze 100% vlny s podšívkou. Menší velikosti rády nosí i ženy! Svetr BJORN je náš vrcholný model s nejtradičnějším norským vzorem.NEPROFOUKNE a je vodě odolný díky vrstvě WINDCUTTER. Uchrání vás před nepříjemným větrem, deštěm i sněhem. Tento svetr má vyšší stojáček u krku, takže vítr nemá šanci! Stojáček je podložený příjemným fleecem, a je tedy vhodný i pro vás kteří máte citlivou pokožku. Rozepínání je na zip u krku. Doma si svetr můžete zavěsit za praktické poutko. Dvě boční kapsy na zip jsou samozřejmostí. Svetr je vhodný pro turistiku, využijete ho od podzimu do jara. Zákazníci v něm rádi také lyžují. Nosí se jako svrchní vrstva a v krutých mrazech je dobrým základem oblečení pod zimní bundu.

Funkční oblečení Icewear

Už při našich začátcích v roce 1972 jsme se inspirovali přírodou a vytvořili první kolekci svetrů a oblečení z islandské vlny. Dynamický rozvoj nás z Islandu zavál i do Norska, kde jsme s místními návrháři a položili základ moderní kolekci v severském stylu navazující na bohatou tradici norských vzorů. Dnes vyrábíme z nejnovějších materiálů, barev a střihů funkční oblečení pro sport a turistiku, vyhovující drsným a proměnlivým podmínkám za konkurenceschopné ceny na českém trhu.

Parametry

materiál
100% vlna
Windcutter
Ano
rozepínání
zip u krku
kapsy
2 kapsy
kapuce
Ne
norský vzor
Ano
střih
unisex
chat Komentáře (0)