• Vyrobeno v Norsku
  • Merino vlna

Norský svetr Norlender JOTUNHEIMEN

3481406
7052823481460
Norský svetr ze 100% merino vlny od firmy Norlender s dlouholetou rodinnou tradicí. Unisex svetr JOTUNHEIMEN je jednovrstvý lehký svetr pletený v kombinaci tmavě modré barvy s bílým, typickým norským vzorem na prsou a rukávech. Vrchní část od vzoru k ramenům je vzdušněji pletená. Svetr se obléká přes hlavu a má zapínání na zip u krku.
247,96 €

(247,96 € ks)

Vč. DPH
barva
velikost
Počet
Produkt je dostupný v jiných variantách

0 ks
  Dárek na poslední chvíli? Osobní vyzvednutí u nás!

Showroom Jesenice u Prahy

  Spolehlivý obchod

ověřeno našimi zákazníky

Jemný svetr z merino vlny

Norský vzor i čistý design. To je správný model pro vás, kteří uznáváte kvalitu a hledáte jemný merino svetr, který zaručeně nekouše! Výhodou je celorozepínání na zip a stojáček u krku.

Tradice rodinné firmy od roku 1927

Psal se rok 1927, když můj dědeček založil malou textilní fabriku v přízemí své farmy v horské obci Tveiten na ostrově Osteroy na západě Norska. Firmě se dařilo a brzy se stala důležitým zaměstnavatelem pro lidi z okolí. Nové modely se pro továrnu navrhovaly po celém Norsku. V roce 1947 se výroba přesunula z hor dolů do údolí k fjordu Osterfjord, kde se dodnes nachází naše sídlo. Od výroby vlněného spodního prádla jsme se propracovali až k výrobě vlněných svetrů pro děti a dospělé. Jméno Norlender používáme pro naše výrobky od roku 1989. Design norských svetrů a doplňků vychází z bohaté tradice, na kterou jsme u nás v Norsku právem hrdí. Také naše proměnlivé počasí nás ve výrobě oblečení mnohému naučilo. Proto také používáme pro výrobu výhradně vlnu. Jsme zavázáni rodinnou tradicí a s radostí vám nabízíme nejnovější modely značky Norlender pro vaše pohodlí a radost.

Astrid Tveiten - majitelka

Parametry

materiál
100% merino vlna
Windcutter
Ne
rozepínání
na zip u krku
kapuce
Ne
norský vzor
Ano
střih
pánský
síla vlákna (počet smyček)
12 GG

Mohlo by vás také zajímat

chat Komentáře (1)
Známka