Dámské sportovní legíny Icewear SALKA

11860001-L
5690450477399
Dámské funkční legíny ve černé barvě, testovány na Islandu. Tyto módní a jednoduché funkční turistické legíny jsou navrženy tak, aby vám byly pohodlné během outdoorových sportů, cestování, turistiky a běhu. Tkanina ze směsi nylonu je odolná proti oděru, zatímco strečový materiál vám pomůže cítit se při dobrodružstvích pohodlně.
2 499 Kč

(2 499 Kč ks)

Vč. DPH Skladem v Jesenici
barva
velikost
Počet
Zašleme do 24 hodin

1 ks
  Dárek na poslední chvíli? Osobní vyzvednutí u nás!

Showroom Jesenice u Prahy

  Spolehlivý obchod

ověřeno našimi zákazníky

Funkční spodky od seveřanek

Spodní kalhoty testované na Islandu vás překvapí svou funkčností i designem. Dobře odvádí pot a hřejí i vlhké. Jsou v dámském střihu a použijete ho jako základní vrstvu oblečení pro sport a turistiku.

Funční oblečení Icewear

Už při našich začátcích v roce 1972 jsme se inspirovali přírodou a vytvořili první kolekci svetrů a oblečení z islandské vlny. Dynamický rozvoj nás z Islandu zavál i do Norska, kde jsme s místními návrháři a položili základ moderní kolekci v severském stylu navazující na bohatou tradici norských vzorů. Dnes vyrábíme z nejnovějších materiálů, barev a střihů funční oblečení pro sport a turistiku, vyhovující drsným a proměnlivým podmínkám za konkurenceschopné ceny na českém trhu.

Parametry

materiál
100% Nylon
norský vzor
Ano
střih
dámský
značka
Icewear

Mohlo by vás také zajímat

chat Komentáře (0)