Cyklistická mapa Stockholm - Cykelkartan 28 - 1:90 000

9789113084121
Cyklistická mapa Stockholmu a okolí - část 28 SÖDRA ROSLAGEN/STOCKHOLM ze série Sweden by Bike. Přidaná je i oblast přístavního města Nynäshamn. Vyrobeno z nepromokavého papíru. Vydáno ve Švédsku. Měřítko 1:90.000 s texty ve švédštině, popisky i v angličtině a němčině.
19,76 €

(19,76 € ks)

Vč. DPH Skladem v Jesenici
Počet
Zašleme do 24 hodin

3 ks
  Dárek na poslední chvíli? Osobní vyzvednutí u nás!

Showroom Jesenice u Prahy

  Spolehlivý obchod

ověřeno našimi zákazníky

Série se skládá z 30 map naplněných cyklotrasami a doporučenými cykloturistickými trasami vyrobenými ve spolupráci se Švédskem.

Mapy jsou podrobné a dobře čitelné (měřítko 1:90 000), kde je velký výběr cyklostezek a tras přehledně značený různými způsoby v závislosti na tom, zda vedou po asfaltu nebo šotolině, jsou značené nebo ne. Najdete zde také návrhy na ubytování pro cyklisty, atrakce, místa ke koupání atd. dále kontaktní informace a webové adresy na turistické agentury v rámci aktuálního mapového listu. Objevíte také staré hráze, po kterých můžete jet na kole nádhernou švédskou přírodou.

Mapy jsou vytištěny na Polyartu, který je zcela voděodolný a odolný proti roztržení, díky čemuž jsou vhodné pro cestování. Vysvětlivky ve švédštině, angličtině a němčině.

Parametry

rok vydání
2015
Měřítko
1:90 000
vazba
skládaná
země
Švédsko
jazyk
švédsky, anglicky
Edice
Sweden by Bike
oblast
Stockholm a okolí

Mohlo by vás také zajímat

chat Komentáře (0)