funkční spodky BRYNJE Super Thermo Longs

10200400BL50
7024875350445
Funkční síťované spodky, ideální první vrstva. Jsou z originální síťoviny s velkými mezerami, pletené dvojitě z polypropylenu, který má skvělé izolační vlastnosti a velmi rychle se vysuší. Do hlubokých mrazů i teplého počasí. Používá norská armáda. Využijete pro své aktivity na kole, běžkách, sjezdovkách i pěšky. V černé, zelené a tmavě modré barvě.
1 390 Kč

(1 390 Kč ks)

Vč. DPH
barva
velikost
Počet
Produkt je dostupný v jiných variantách

0 ks
12.04.2024
  Dárek na poslední chvíli? Osobní vyzvednutí u nás!

Showroom Jesenice u Prahy

  Spolehlivý obchod

ověřeno našimi zákazníky

Síťovina s termostatem

V originálním spodním prádle Super Thermo máte na sobě dokonale fungující termostat. Síťovina má vynikající izolační vlastnosti, zároveň spolehlivě a velmi rychle odvádí vlhkost od těla. Ideální první vrstva pro jakoukoliv aktivitu. Super Thermo vás ochrání před podchlazením i přehřátím. Síťovina zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu, když jste v pohybu. Když odpočíváte, zadržuje teplý vzduch u těla a vytváří kolem vás dokonalou izolační vrstvu. Díky velkým mezerám nedochází k ucpání průduchů nadměrnými tělesnými výpary, originální síťovina snižuje nebezpečí tepelných mostů. Spodní prádlo Super Thermo bylo mnohokrát testováno, výsledky vojenské akademie Krigsskolen a výzkumného ústavu Sintef dokládají, že Super Thermo se nejrychleji vysuší a nejlépe izoluje.

Brynje of Norway

Brynje je špičkové spodní prádlo, které funguje v jakémkoli počasí. Rodinný podnik byl založen 1887 v norském Larviku. V 50. letech 20. století vyvinuli první oblečení se síťovou konstrukcí, kterou testovali norští vojáci v náhorní plošině Hardangervidda. Brynje bylo první termoprádlo na Mt.Everestu, chránilo už Sira Edmunda Hillaryho a Tenzinga Norgaye v roce 1953. Termoprádlo Brynje dodnes používají členové expedic, záchranné složky, ale i sportovci a turisté.

Parametry

kód
10200400
materiál
100% polypropylen
střih
unisex
síťovina
Ano
Produktová řada
Super Thermo
gramáž síťoviny
140 g/m2
značka
Brynje
funkční
Ano

Mohlo by vás také zajímat

chat Komentáře (1)
Známka