• Merino vlna
Productline

dámský rolák BRYNJE Lady Arctic Double Zip-polo

10401221BL36
7024879240438
Geniální propojení síťoviny jako základní vrstvy a merino trika pro dámy. Dvouvrstvý funkční rolák v dámském střihu vám zajistí pocit tepla a sucha při jakýchkoli aktivitách i při odpočinku. Už žádné mrznutí, žádné vrstvení dalšího oblečení. Opravdové termoprádlo s termostatem! Vítěz norských testů termoprádla.
4 090 Kč

(4 090 Kč ks)

Vč. DPH
barva
velikost
Počet
Produkt je dostupný v jiných variantách

0 ks
12.04.2024
  Dárek na poslední chvíli? Osobní vyzvednutí u nás!

Showroom Jesenice u Prahy

  Spolehlivý obchod

ověřeno našimi zákazníky

Nejjemnější merino vlna

Lehké elegantní prádlo z nejjemnější merino vlny. Velmi spolehlivá dobře padnoucí základní vrstva ideální pro mrazivé počasí i pro teploty nad nulou. Pro ještě vyšší efekt je v modelech Arctic Double zkombinovaná se spodní vrstvou z originální síťoviny Super Thermo. Dvojvrstvé triko nebo rolák je vynálezem firmy Brynje, za kterou dostala řadu cen. Vítěz testu norského deníku VG z roku 2010. Arctic Double používá norská policie, armáda, hasiči a záchranná služba.

Síťovina s termostatem

Originální dvouvrstvé termoprádlo, které od roku 1997 vyhrává mnoho cen a testů. V odvodu vlhkosti a izolačních vlastnostech nemá konkurenci. Síťovina SuperThermo je ze 100% polyamidu, svrchní vrstva kombinuje merino vlnu vylepšenou polyamidem. Spojení těchto dvou materiálů vzájemně posiluje vlastnosti každého z nich. Má schopnosti termostatu. Když jste v klidu, izoluje vás od sychravého počasí pěkně v teple. Když se začnete hýbat, automaticky odvádí vlhkost od těla. Hodí se do silných mrazů, ideální je kombinace s vestou Polar Fleece, oblečením Antarctic. Ideální partner pro vás, kterým je neustále zima. V Arctic double vám bude příjemně teplo a funkční síťovina Super Thermo se navíc postará ještě o sucho na těle. Jenom Brynje Arctic double umí spojit dokonalé izolační schopnosti s velmi rychlým odvodem vlhkosti. Arctic Double má velký výběr různých modelů pro jakékoliv účely. Oblíbila si ho norská policie, hasiči a armáda. Vhodná je kombinace s vestou řady Polar Bug, která je větru odolná, nebo s nejteplejší bundou Antarctic.

Parametry

kód
10401221
materiál
80% merino vlna, 20% polyamid
rozepínání
na zip u krku
střih
dámský
síťovina
Ano
síla vlákna
20.5 µ
Produktová řada
Arctic Double
gramáž materiálu
220 g/m2
značka
Brynje
funkční
Ano

Mohlo by vás také zajímat

chat Komentáře (0)