bunda BRYNJE Polar Bug, windproof

10601507OR52
7024871150858
Dlouhá šedá mikina z velmi lehkého mikrofleecu, vpředu s windstopperem. Na rukávech a zádech je originální síťovina Super Thermo. Mikina má 3/4 límec se zipem, stahování vespod a dlouhé rukávy jsou ukončeny otvorem pro palec. Lehká a velmi teplá fleecová bunda!
4 690 Kč

(4 690 Kč ks)

Vč. DPH
barva
velikost
Počet
Není skladem

  Dárek na poslední chvíli? Osobní vyzvednutí u nás!

Showroom Jesenice u Prahy

  Spolehlivý obchod

ověřeno našimi zákazníky

Lehký zateplený fleece

Extra zateplený fleece, patří k nejteplejším výrobkům z fleecu vůbec. Bundy a vesty jsou lehké a mají skvělé izolační schopnosti. Váží minimálně a fungují maximálně. Polar Bug jsme vyvinuli na přání expedic, které putují do Grónska. Využijete je ale i pro středoevropské podmínky. Uvnitř je originální síťovina Brynje, navrchu jemný a lehký microfleece. Pro velké mrazy je ideální kombinace s bundou Antarctic a oblečením Arctic Double. Oblíbená je kombinace s řadou jemné síťoviny Wool Thermo Light, např. pro jarní a podzimní běhání. Skvělá je i kombinace s merino prádlem Classic Wool.

Brynje of Norway

Brynje je špičkové spodní prádlo, které funguje v jakémkoli počasí. Rodinný podnik byl založen 1887 v norském Larviku. V 50. letech 20. století vyvinuli první oblečení se síťovou konstrukcí, kterou testovali norští vojáci v náhorní plošině Hardangervidda. Brynje bylo první termoprádlo na Mt.Everestu, chránilo už Sira Edmunda Hillaryho a Tenzinga Norgaye v roce 1953. Termoprádlo Brynje dodnes používají členové expedic, záchranné složky, ale i sportovci a turisté.

Parametry

kód
10601507
materiál
100% polester, 100% polypropylen
Windcutter
Ne
rozepínání
celorozepínací
kapsy
3 kapsy
kapuce
Ne
střih
unisex
síťovina
Ano
Produktová řada
Polar Fleece
gramáž materiálu
125 g/m2
gramáž síťoviny
140 g/m2
gramáž windstop
95 g/m2
značka
Brynje
funkční
Ano
chat Komentáře (2)
Známka