• Merino vlna

bunda BRYNJE Antarctic s kapucí, windproof, zesílená ramena, černá

10511377BL52
7024871780451
Nejteplejší bunda v černé barvě a v nejvyšší výbavě. Je odolná větru po celém obvodu, vybavená silnou vrstvou merino vlny a originální síťovinou uvnitř. Navíc má extra silné ochranné panely na ramenou a loktech a kapuci na stahování. 2 kapsy na prsou, 2 na boku. Větrací otvory na zip v podpaží. Stahování vespod, prostup pro palec na rukávech.
366,00 €

(366,00 € ks)

Vč. DPH
barva
velikost
Počet
Produkt je dostupný v jiných variantách

0 ks
  Dárek na poslední chvíli? Osobní vyzvednutí u nás!

Showroom Jesenice u Prahy

  Spolehlivý obchod

ověřeno našimi zákazníky

Nejsilnější merino bunda

Nejteplejší bunda Brynje ze silné merino vlny a s panely odolnými proti větru. Uvnitř je vybavena originální síťovinou SUPER THERMO, má čtyři kapsy, stahování v pase, je celorozepínací na zip a má prostup pro palec. Antarctic je skvělá vrchní bunda, nebo mezivrstva v silných mrazech. Je vyvinutá pro expedice, které vyhledávají extrémní podmínky. Merino vlnu ideálně doplňuje polyamid, který vylepšuje vlastnosti vlny. Bunda je lehká, dává volnost pohybu, přitom je prodyšná a umí zastavit vítr. Má funkci termostatu, v zimě zahřeje, v teplejších podmínkách odvádí vlhkost. Vhodná je kombinace s prádlem Classic Wool, Polar Bug a řadou Arctic.

Brynje of Norway

Brynje je špičkové spodní prádlo, které funguje v jakémkoli počasí. Rodinný podnik byl založen 1887 v norském Larviku. V 50. letech 20. století vyvinuli první oblečení se síťovou konstrukcí, kterou testovali norští vojáci v náhorní plošině Hardangervidda. Brynje bylo první termoprádlo na Mt.Everestu, chránilo už Sira Edmunda Hillaryho a Tenzinga Norgaye v roce 1953. Termoprádlo Brynje dodnes používají členové expedic, záchranné složky, ale i sportovci a turisté.

Parametry

kód
10511377
materiál
70% merino vlna, 30% polyamid
Windcutter
Ano
rozepínání
celorozepínací
kapsy
4 kapsy
kapuce
Ano
střih
unisex
síťovina
Ano
síla vlákna
22.5 µ
Produktová řada
Antarctic
gramáž materiálu
280 g/m2
gramáž síťoviny
140 g/m2
gramáž windstop
95 g/m2
značka
Brynje
délka rukávu
dlouhý rukáv
funkční
Ano

Mohlo by vás také zajímat

chat Komentáře (0)