• Merino vlna
Productline

Funkční palčáky BRYNJE Arctic se síťovinou, černé

10403500BL52
7024879450455
Palčáky z merino vlny se síťovinovou podšívkou pro zachování správné teploty rukou. Pro dokonalou funkci v extrémních podmínkách doporučujeme kombinaci s rukavicovým návlekem Polar Fleece.
990 Kč

(990 Kč ks)

Vč. DPH Skladem v Jesenici
barva
velikost
Počet
Zašleme do 24 hodin

5 ks
12.04.2024
  Dárek na poslední chvíli? Osobní vyzvednutí u nás!

Showroom Jesenice u Prahy

  Spolehlivý obchod

ověřeno našimi zákazníky

Velikosti

- S  (15 - 17 cm)
- M (17 - 19 cm)
- L  (19 – 22 cm)
Měřeno od zápěstí po konec prostředníčku

Nejjemnější merino vlna

Lehké elegantní prádlo z nejjemnější merino vlny. Velmi spolehlivá dobře padnoucí základní vrstva ideální pro mrazivé počasí i pro teploty nad nulou. Pro ještě vyšší efekt je v modelech Arctic Double zkombinovaná se spodní vrstvou z originální síťoviny Super Thermo. Dvojvrstvé oblečení se síťovinou jsou vynálezem firmy Brynje, za kterou dostala řadu cen. Vítěz testu norského deníku VG z roku 2010. Arctic Double používá norská policie, armáda, hasiči a záchranná služba.

Síťovina s termostatem

Originální dvouvrstvé termoprádlo, které od roku 1997 vyhrává mnoho cen a testů. V odvodu vlhkosti a izolačních vlastnostech nemá konkurenci. Síťovina SuperThermo je ze 100% polyamidu, svrchní vrstva kombinuje merino vlnu vylepšenou polyamidem. Spojení těchto dvou materiálů vzájemně posiluje vlastnosti každého z nich. Má schopnosti termostatu. Když jste v klidu, izoluje vás od sychravého počasí pěkně v teple. Když se začnete hýbat, automaticky odvádí vlhkost od těla. Hodí se do silných mrazů, ideální je kombinace s vestou Polar Fleece, oblečením Antarctic. Ideální partner pro vás, kterým je neustále zima. V Arctic double vám bude příjemně teplo a funkční síťovina Super Thermo se navíc postará ještě o sucho na těle. Jenom Brynje Arctic double umí spojit dokonalé izolační schopnosti s velmi rychlým odvodem vlhkosti. Arctic Double má velký výběr různých modelů pro jakékoliv účely. Oblíbila si ho norská policie, hasiči a armáda. Vhodná je kombinace s vestou řady Polar Bug, která je větru odolná, nebo s nejteplejší bundou Antarctic.

Brynje of Norway

Brynje je špičkové spodní prádlo, které funguje v jakémkoli počasí. Rodinný podnik byl založen 1887 v norském Larviku. V 50. letech 20. století vyvinuli první oblečení se síťovou konstrukcí, kterou testovali norští vojáci v náhorní plošině Hardangervidda. Brynje bylo první termoprádlo na Mt.Everestu, chránilo už Sira Edmunda Hillaryho a Tenzinga Norgaye v roce 1953. Termoprádlo Brynje dodnes používají členové expedic, záchranné složky, ale i sportovci a turisté.

Parametry

kód
10403500
materiál
80% merino vlna, 20% polyamid
Podšívka
100% polypropylen
střih
unisex
síťovina
Ano
síla vlákna
20.5 µ
Produktová řada
Arctic Double
gramáž materiálu
220 g/m2

Mohlo by vás také zajímat

chat Komentáře (1)
Známka